300c 2.7L v6 engine p0300 missfire's - Chrysler 300C Forum: 300C & SRT8 Forums
Problems / Dealer Service Having a problem with your vehicle? Were you treated fairly or poorly at a dealer? Warranty issues? Let us know.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 04-28-2009, 03:02 PM Thread Starter
Junior Member
Points: 528, Level: 1 Points: 528, Level: 1 Points: 528, Level: 1
Level up: 99% Level up: 99% Level up: 99%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
300c 2.7L v6 engine p0300 missfire's

Hello all, im having some trouble with my 300 C 2.7 engine DTC p0300 missfire's.


I know that there's a TSB for the 3.5 v6 engine, with the map sensor and rotation of the valves.


My question was iff there's a TSB for the 2.7L v6 engine, according to my dealer there's no TSB for the 2.7 v6 and the valve retaners are diffrent from the 3.5 engine.

Iff any one can offer me any idea's thx


its a european car (holland)
300c 2.7L v6
year 2006
berry is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 04-29-2009, 03:15 PM
Banned
Points: 7,891, Level: 1 Points: 7,891, Level: 1 Points: 7,891, Level: 1
Level up: 99% Level up: 99% Level up: 99%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Nov 2006
Location: Sudbury, Ontario, Canada
Posts: 1,411
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Random misfires usually points to bad gas.
Northern300c is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 05-01-2009, 02:41 PM Thread Starter
Junior Member
Points: 528, Level: 1 Points: 528, Level: 1 Points: 528, Level: 1
Level up: 99% Level up: 99% Level up: 99%
Activity: 0% Activity: 0% Activity: 0%
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
yes i know thought of that also, so i changed gas station but theres no diffrence i tryed also a feul system cleaner and replaced also the spark plugs.

And i am having this problem now for 6 months.
berry is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Chrysler 300C Forum: 300C & SRT8 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
If you do not want to register, fill this field only and the name will be used as user name for your post.
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
P0300 - '05 300c Hosehead Problems / Dealer Service 7 09-17-2013 08:45 PM
Have you seen this 300C Engine Mod? SchatzieII Bling Under the Hood 15 10-09-2008 05:54 PM
engine cover 300C robaustin Performance General Discussion 7 05-27-2007 08:06 AM
300C engine detail Stephen Performance General Discussion 8 11-05-2006 11:00 AM
Random Misfires (P0300) ppiracing 1st Gen SRT8-Specific General Discussion 10 09-01-2006 05:23 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
Inactive Reminders By Icora Web Design