Backup camera blackout! Not working - Page 5 - Chrysler 300C Forum: 300C & SRT8 Forums
2nd Generation Chrysler 300 Discussion This is the area for discussion of the new 2nd generation Chrysler 300.

 2Likes
Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #41 of 43 (permalink) Old 04-21-2019, 09:13 PM
Users Awaiting Email Confirmation
Points: 1, Level: 1 Points: 1, Level: 1 Points: 1, Level: 1
Level up: 0% Level up: 0% Level up: 0%
Activity: 7% Activity: 7% Activity: 7%
 
Car:
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts

I have a 2013 Chrysler 300C. The backup camera has failed to work for two weeks. I took it to the local Chrysler dealer where it has been serviced since I bought it for them in Nov 2013. For $89.95 they told me they tried it a whole bunch of times and it worked every time. Since I got it back it now works intermittently. To me it feel like a switch isn't being made when I shift into reverse. Howver, I do get the "Check Entire Surroundings" message, then sometimes the camera works and sometimes the screen remains black. Does anyone else have this problem? I have 74k on this car.
ricknuetzel is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #42 of 43 (permalink) Old 04-26-2019, 07:07 PM
Junior Member
Points: 1, Level: 1 Points: 1, Level: 1 Points: 1, Level: 1
Level up: 0% Level up: 0% Level up: 0%
Activity: 7% Activity: 7% Activity: 7%
 
Car:
Join Date: Apr 2019
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
My issue started today with "check entire surrounding" before this . The camera was showing everything on the opposite side. . Cars on my right showed they were on the left in the camera view..
Carmen Bivins is offline  
post #43 of 43 (permalink) Old 04-27-2019, 06:31 AM
Senior Member
Points: 4,564, Level: 1 Points: 4,564, Level: 1 Points: 4,564, Level: 1
Level up: 99% Level up: 99% Level up: 99%
Activity: 31% Activity: 31% Activity: 31%
 
Car: 2012 Chrysler 300C
Join Date: Mar 2014
Location: Eustis FL USA
Posts: 372
Thanks: 43
Thanked 36 Times in 32 Posts
Quote:
Originally Posted by ricknuetzel View Post
I have a 2013 Chrysler 300C. The backup camera has failed to work for two weeks. I took it to the local Chrysler dealer where it has been serviced since I bought it for them in Nov 2013. For $89.95 they told me they tried it a whole bunch of times and it worked every time. Since I got it back it now works intermittently. To me it feel like a switch isn't being made when I shift into reverse. Howver, I do get the "Check Entire Surroundings" message, then sometimes the camera works and sometimes the screen remains black. Does anyone else have this problem? I have 74k on this car.
This is how my camera acted just before they replaced it. It took 2 trips to the dealer as they are very reluctant to replace stuff till they can see it malfunction.
TheKrell likes this.
tarheelcracker is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Bookmarks

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Chrysler 300C Forum: 300C & SRT8 Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



  LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: https://www.300cforums.com/forums/2nd-generation-chrysler-300-discussion/173490-backup-camera-blackout-not-working.html
Posted By For Type Date
2nd Generation Chrysler 300 Discussion on Chrysler 300C Forum: 300C and SRT8 Forums | BoardReader This thread Refback 12-15-2014 11:58 PM

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Backup camera Ankurinmood Appearance General Discussion 12 08-27-2012 01:12 PM
Where to put the backup camera??????? CitysOnly32 Car Audio/Alarms/UConnect/Navigation 6 04-27-2009 10:42 AM
backup camera??? chrysler300c Car Audio/Alarms/UConnect/Navigation 1 01-31-2008 02:44 PM
Backup Camera... mlaurenza Car Audio/Alarms/UConnect/Navigation 3 01-08-2007 09:33 PM
Adding Backup Camera/Front Camera, Any Suggestions. NautcaSprt6 Car Audio/Alarms/UConnect/Navigation 4 11-08-2006 10:31 PM

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome