Chrysler 300C Forum: 300C & SRT8 Forums - View Profile: TheKrell

TheKrell TheKrell is offline

Premium Member

  Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 4 of 4
  1. TheKrell
    11-14-2013 11:41 AM - permalink
    TheKrell
    So, to answer your second question, Safford said it was normal. They tried to tell me everybody's pentastar engines stumbled like mine. Bozos. I'm never going back.

    And to answer your third question, I have been letting one dealer or another change my oil at 3K intervals. I maybe once checked the dipstick! So I'm afraid I don't know how much it was using initially, or now. You've inspired me to check it.
  2. TheKrell
    11-14-2013 11:41 AM - permalink
    TheKrell
    Most excellent questions. By the way, you are sending "visitor messages" rather than a normal PM, and because of that I'm not getting notified. Normal PMs would send me an email notification immediately, and I'd read it before now. So... Thanks for helping me to notice these visitor messages via your post.

    So... I saw no cosmetic imperfections, but I have suffered a boatload of little things, and one big thing (engine stumbles) that annoy the heck of me. I bought my car from Safford of Springfield (VA), and their so called "award winning" service department is the PITS! They wouldn't do anything for me but change the oil. They wouldn't charge Chrysler a dime to even diagnose my many problems.

    I switched to Farrish of Fairfax, and they are MUCH better. They already swapped out the right hand cylinder head, and this has improved my engine performance greatly. But I haven't asked them (yet) about the boatload of other little issues my car has.
  3. chryslerman
    11-14-2013 11:31 AM - permalink
    chryslerman
    Did they say it was normal? That's what one dealer told me. I guess I can live with it knowing I'm not the only one with this imperfection. I guess every car has its quirks. Also, how much oil did your car use during break in period. If so did it get any better?
  4. chryslerman
    10-27-2013 07:16 PM - permalink
    chryslerman
    Hey there Krell. The hard downshifting doesn't bother me too much as the very faint clunk sound I get sometimes when slowing down to turn and depress the accelerator. It's like it has excessive play in the rear end. Have you e ver listened to yours? Also I have a piece of chrome molding around the passenger window that's not flat. I will be taking it in to be fixed. Does your car have any imperfections that are noticeable?

  About Me

  • About TheKrell
    Location
    Fairfax, VA
    Year
    2012
    Make
    Chrysler
    Model
    300

  Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Total Thanks
General Information
  • Last Activity: Today 06:08 PM
  • Join Date: 06-15-2013
  • Referrals: 0

  Mentions

05-29-2015
05:01 AM - blackngold75 mentioned TheKrell in post Uconnect on my 2014 300c not reading all my songs off the SD card or USB
TheKrell: Thanks, good idea o...

  Thread Tags

No results to display...

  Quotes

04-12-2019
05:13 AM - TheKrell quoted ERIC-300C in post rotten egg smell?!?
i have a 2013 300C and when i ...
04-09-2019
04:03 AM - DReffects quoted TheKrell in post Backup Camera too dark all of a sudden
I happen to have one brand ne...
04-08-2019
02:17 PM - TheKrell quoted commander in post Urgent Takata Airbag Recall
Hi, I received the notice t...
04-05-2019
03:40 PM - TheKrell quoted developerx in post Front Speaker Cover Removal Procedure?
Can someone please point me to ...
03-31-2019
07:12 AM - TheKrell quoted 2015Chrysler300c in post Uconnect Upgrade 2015+
I have a 2015 C which uses a Harman K...
03-30-2019
01:28 AM - TheKrell quoted Desert_Flyer in post Uconnect Update for '13-'14 AND NOW '11-12' Vehicles
Don’t do it if everything i...
03-24-2019
06:19 AM - TheKrell quoted Mmenser2410 in post Upgrade to a newer Uconnect unit??
New member but used this forum t...
03-16-2019
05:23 PM - TheKrell quoted BiliTheAxe in post 12v sockets not working
Just to be sure, but are you te...
03-08-2019
04:22 PM - DReffects quoted TheKrell in post Subwoofer on 9-Speaker Alpine Premium System?
You are confusing me rather w...
04:10 PM - TheKrell quoted DReffects in post Subwoofer on 9-Speaker Alpine Premium System?
I wonder about the stereo sign...
03:06 PM - DReffects quoted TheKrell in post Subwoofer on 9-Speaker Alpine Premium System?
You don't need to worry about...
12:17 PM - TheKrell quoted DReffects in post Subwoofer on 9-Speaker Alpine Premium System?
Both connection panels of the ...
12:04 PM - DReffects quoted TheKrell in post Subwoofer on 9-Speaker Alpine Premium System?
You could wire a 2-coil sub e...
08:01 AM - TheKrell quoted DReffects in post Subwoofer on 9-Speaker Alpine Premium System?
I noticed that there are subwo...
03-04-2019
05:46 PM - TheKrell quoted Brian Eddie Garcia in post UConnect Hands Free Communications- Complete Instructions
My 2006 doesn’t have that screen....
03-03-2019
04:56 PM - TheKrell quoted Brian Eddie Garcia in post UConnect Hands Free Communications- Complete Instructions
What “Uconnect screen”? The infotain...
02-18-2019
09:30 AM - Cool_V_300C quoted TheKrell in post New HFM and now really odd problem
Would you refresh my memory? ...
09:24 AM - TheKrell quoted Cool_V_300C in post New HFM and now really odd problem
I can receive texts and have the...
02-06-2019
06:03 AM - woocares quoted TheKrell in post First drive in snow
I've had surprisingly good pe...
02-01-2019
03:35 PM - TheKrell quoted Nmarciante in post Groan Under Hard Acceleration
Darlene, I'm sorry but I do not...

  Experience

Experience
  • Points: 39,326
  • Level: 1
  • Points: 39,326, Level: 1 Points: 39,326, Level: 1 Points: 39,326, Level: 1
  • Level up: 99%
  • Points needed: 0
  • Level up: 99% - 0 Points needed Level up: 99% Level up: 99% - 0 Points needed
  • Activity: 61%
  • Activity: 61% Activity: 61% Activity: 61%
Points for user
  • Points for User: 1,105
  • Per day: 1,063
  • Visitormessages: 2
  • Filled profile: 40
Points for threads
  • Points for threads: 36,577
  • Threads: 1
  • Tags: 6
  • Replies: 265
  • Views: 36,305
Points for posts
  • Points for Posts: 1,645
  • Posts: 1,274
  • Attachments: 371
  • Average Posts per Day: 0.60
Activities

  iTrader Rating

iTrader Profile Recent Ratings
iTrader Rating:
Positive Feedback:
0
0%
Members who left positive:
Members who left negative:
0
0
Total positive feedback: 0
Submit Feedback
  Past
Month
Past
6 Months
Past
12 Months
Positive Positive 0 0 0
Neutral Neutral 0 0 0
Negative Negative 0 0 0
 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome