Chrysler 300C & SRT8 Forums banner
1 - 16 of 16 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Here are a few problems I have had, and I wanted to see if anyone else is experiencing these as well. If these have been covered elsewhere, sorry.

A/C blowing rapidly, then barely blowing. this repeates for a while
Whistling noise coming from dash
Auto down on drivers side window doesn't always work
Slow acceleration at times
Transmission shudder
Clunking noise from transmission at takeoff

Keep in mind I have had my car for a little over two months, and 4000 miles. I am getting a little pissed. I want to know if this is just me being paranoid, or is this happening to others. Thanks
 

·
Registered
Joined
·
90 Posts
well when the a/c is set to "auto" setting once it reaches the temp you set it for on the console it will ease off. the rest of the problems you listed are new to me.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Auto down on drivers side window doesn't always work... I had this problem this past weekend when i took it in for an oil change it messed up later that day and started working again the next day. It was weird
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #4 ·
The A/C isn't on auto. I checked that first. It happens if I am on low, high or in between.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #7 ·
Steve Desjardins said:
i know for a fact there is a tsb on the A/C and transmission shudder.

How do I see TSB's? Is there a site to go to? This way, if the dealer gives me crap, I can throw this is their face. They seem to give me crap on my 03 GC a lot.
 

·
Registered
Joined
·
160 Posts
have u tried reseting the throttle with the thing where, with engine off, u turn on the key to ACC, then slowly depress pdal and slowly lift off....thats seeemed to help my rig in the instant acceleration dept.
 

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #9 ·
eudaman said:
have u tried reseting the throttle with the thing where, with engine off, u turn on the key to ACC, then slowly depress pdal and slowly lift off....thats seeemed to help my rig in the instant acceleration dept.

No, I haven't, but I will as soon as I leave the office. Thanks!
 

·
Premium Member
Joined
·
890 Posts

·
Registered
Joined
·
170 Posts
To fix your window:

push auto down
pull until all the way up and hold for 3 seconds
fixed

You may also need to reset your stability control:

With wheels straight, turn to right until locked, then turn left until locked, then center. That fixes your yaw setting on the stability control.

Haven't tried the acceleration one but let us know if that works...
 

·
Registered
Joined
·
710 Posts

·
Registered
Joined
·
8 Posts
Discussion Starter · #13 ·
sorbs said:
To fix your window:

push auto down
pull until all the way up and hold for 3 seconds
fixed

You may also need to reset your stability control:

With wheels straight, turn to right until locked, then turn left until locked, then center. That fixes your yaw setting on the stability control.

Haven't tried the acceleration one but let us know if that works...

Thanks everyone for the help so far. I have made an appointment with my dealership for next week. It seems that most of those tsb's on the other thread are for 05's. I asked my service writer about that and she said they may not be able to do anything on the 06 if there is no tsb. She said they would check, and at least I am still under warranty. I tried the acceleration thing and it appears it worked. It hasn't done the problem since anyway. I will try the stability control thing next. Thanks Sorbs
 

·
Registered
Joined
·
170 Posts
Mopar Crazy said:
Thanks everyone for the help so far. I have made an appointment with my dealership for next week. It seems that most of those tsb's on the other thread are for 05's. I asked my service writer about that and she said they may not be able to do anything on the 06 if there is no tsb. She said they would check, and at least I am still under warranty. I tried the acceleration thing and it appears it worked. It hasn't done the problem since anyway. I will try the stability control thing next. Thanks Sorbs
Hi MOPAR Crazy,
This was posted the other night. http://www.300cforums.com/forums/showthread.php?t=4894&highlight=bulletin
Take this list with you when you go in for service...

Sorbs :biggrin:
 

·
Registered
Joined
·
0 Posts
I have that same AC problem. I'm taking the car in tomorrow. I just had the car in the dealer for a different AC problem, they reprogrammed it, and now this new problem. What happens is, the AC is on, then I turn the AC off, but it still blows cold air. Then after a few min, it doesn't blow anything no matter how high I turn the fan up. The only way to get it to work is to turn the car off for a min or so.

Anyone have a problem where they start the car, then the windshield wipers go on for one rotation? That just started.

Even though I have these problems, im still happy with the car.
 

·
Registered
Joined
·
12 Posts
When I had a shudder in the tranny, it was water. Search for that here. The A/C overflow drains into the tranny
 
1 - 16 of 16 Posts
Top