Chrysler 300C & SRT8 Forums banner

55-58 vibration solved

11895 Views 83 Replies 18 Participants Last post by  rbb2000
:D Just picked CV up 20 min ago, THE VIBRATION IS 100% GONE. Dealer did the exhaust work, I drove at 55, 56, 57, 58, 59 and 60, light throttle, off throttle accelerating and decelerating and I could not induce a micron of vibration, it was billiard smooth and rock solid. It is amazing how annoying this vibe was, it seems to have taken on a life of it's own. I can't tell you how nice it is to have my car back to running as new.

Thanks to all who were persistent in figuring this out and posting the solution. Many of us never accepted "MDS" as the source of this vibe though I suspected the tranny (not water) or gears. Early on , I would never have gussed the exhaust.

The water in the tranny shudder is entirely unrelated to this vibe.

Parts that were replaced: 4581869AG Resonater
4581868AH Muffler
Two 4578363AA Nut
1 - 3 of 84 Posts
Anyone have any sugestions on vibrations that occur when braking between 70-80? Only occurs between these speeds.
Anyone else getting the virations when braking at 70-80? or am i the only one out here? Dealer replaced three of my rims but it is still doing it. It rides smooth like Butter until I hit the brakes at these speeds. Any suggestion is highly apprciated.
They replaced three wheels thinking it was that. Next step is the rotors. It just seems a little early (14K miles) for rotors to go bad. Never thought of the bearings. Will check it out. I'll keep everyone posted. Thanks! I just did not want the dealership to try to pull a fast one.
1 - 3 of 84 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top