Chrysler 300C & SRT8 Forums banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
15 Posts
Discussion Starter #1
Hi all,

Picked up an Android head unit and it's a great bit of kit.

One quirk I have at the moment is the audio positioning in the EQ settings.

Centred is absolutely fine and so if left/right.

However, front/back doesn't seem to work (ie. if you go forward or back, everything just goes really quiet.

Has anyone else encountered this? Is it likely just to be an amp compatibility thing?

Cheers
174224
174225
 

·
Registered
Joined
·
254 Posts
Sorry, can't help with that as I don't have one. But very interested in knowing where you got it from, price, etc...
 

·
Registered
Joined
·
15 Posts
Discussion Starter #3
I think I've sussed it from another post in the audio section of the forum.

Got it in the November sales from AliExpress.


the sale price I bagged it at was £265.

The free delivery through EMS was actually quite quick, got stuck in customs for about a week.

From the point of ordering and actually receiving was just over 2 weeks.

Sender kindly lower the parcel value a lot, so only got hit with a very small customs charge.

Seller is good at responding to any questions as well.

I had to make a small modification to allow for the rear wiper controls, but with a jnr hacksaw and dremel it was easy.
 

·
Registered
Joined
·
211 Posts
It's the same on mine, it's due to the amp I believe.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk
 

·
Registered
Joined
·
65 Posts
I have same radio. Original amplifier is controlled by can bus. So original radio sends can bus data to original amplifier. That China radio can't send can bus data, so it won't work. Only center works.

Here is a thread: Android Car Stereo?
 
1 - 5 of 5 Posts
Top