Chrysler 300C & SRT8 Forums banner

1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #1 ·
300C 2006
With new battery, something drain the battery with ignition off, and no key in.

What is connected to fuse 14 ?, and is the most likely cause ?
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Battery drain

I am sorry for the unclear question. There are two fuses in the rear compartment box that drain the battery.

Fuse 14 drain 2,9 A, and 36 drain 1,6A.

In the car manual the fuses refers to:

14; 10 Amp Red ; AC Heater Control/Cluster/ Sentry Key Remote Keyless Entry

36; 20 Amp Yellow; Hands Free Phone - if equipped/Media System Monitor DVD - if equipped/ Radio/Satellite Receiver - if equipped

In the online (link); the information is slightly different:

14 10A Sentry Key/Remote Keyless Entry/Cluster
36 20A Radio/Navigation


However all this information is not leading me to the root cause off the problems.

When i remove fuse 36; the Amp drops with the 1,6 A,
and there is stil a 1,3 A draining the battery.
It’s only when removing fuse 14; the leak stops completely.

So, is this any known behavior to any faulty components?

And if anybody can direct me to the whereabouts of
the connect component, and how to unplug, one by one ?

And how can the two fuses be linked together??
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
300C 2006
With new battery, something drain the battery with ignition off, and no key in.

What is connected to fuse 14 ?, and is the most likely cause ?
Battery drain

I am sorry for the unclear question. There are two fuses in the rear compartment box that drain the battery.

Fuse 14 drain 2,9 A, and 36 drain 1,6A.

In the car manual the fuses refers to:

14; 10 Amp Red ; AC Heater Control/Cluster/ Sentry Key Remote Keyless Entry

36; 20 Amp Yellow; Hands Free Phone - if equipped/Media System Monitor DVD - if equipped/ Radio/Satellite Receiver - if equipped

In the online (link); the information is slightly different:

14 10A Sentry Key/Remote Keyless Entry/Cluster
36 20A Radio/Navigation


However all this information is not leading me to the root cause off the problems.

When i remove fuse 36; the Amp drops with the 1,6 A,
and there is stil a 1,3 A draining the battery.
It’s only when removing fuse 14; the leak stops completely.

So, is this any known behavior to any faulty components?

And if anybody can direct me to the whereabouts of
the connect component, and how to unplug, one by one ?

And how can the two fuses be linked together??
Did you figure any thing out
300C 2006
With new battery, something drain the battery with ignition off, and no key in.

What is connected to fuse 14 ?, and is the most likely cause ?
Did you figure anything out. I have the same problem
 
1 - 9 of 9 Posts
Top